De forbudte bivirkninger

Den yderst erfarne mangeårige danske patientforening Vaccinations Forum har som konsekvens af de voldsomt mange bivirknings tilfælde efter Corona vaccineringen af det meste af befolkningen lavet dokumentarfilmen De forbudte bivirkninger som med al tydelighed ulykkeligvis dokumentere, at befolkningen IKKE fik sandheden at vide under Corona pandemien.

2023.09.24
Premiere på den danske dokumentarfilm
KLIK på ovenstående 'De forbudte bivirkninger'.
 
En smertefuld virkelighed som særligt daværende direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm stod fadder til ved igen og igen at hævde:
 
1.
Vaccinerne var super-våbnet.
 
2.
Vaccinerne beskyttede effektivt mod at blive smittet.
 
3.
Vaccinerne var sikre.
 
Som bekendt bliver en usandhed ikke mere rigtig af at blive gentaget igen og igen, hvilket særligt ses udtrykt i tilfældet med Søren Brostrøm, der udtalte sig med en sikkerhed omkring Corona vaccinerne, som var han ekspert i virologi og vaccine design. Tværtimod havde han ingen særlige forudsætninger for at udtale sig, blot fordi han var chef for Sundhedsstyrelsen, da hans læge speciale er indenfor gynækologi og obstetrik og derfor IKKE som han fremstod at være - nemlig særligt vidende om virologi og vaccinedesign.

I en dansk sammenhæng var der under Corona krisen faktisk en der kunne udtale sig på et velinformeret grundlag, nemlig professor Christine Stabell Benn der netop IKKE sagde de ting som Søren Brostrøm gentog som en anden komiske Ali i Irak lige inden amerikanske kampvogne var på vej ind i Bagdad.
 
Professor Christine Stabell Benn stod tværtimod meget fornuftigt til talsmand for pluralitet og sund skepsis, som bl.a. blev udtrykt på direkte radio den 20. november 2021 i radioprogrammet Bagklog på DR P1.

2021.11.20
 Radioprogrammet 'Bagklog' på DR P1
KLIK på ovenstående Professor Christine Stabell Benn
 
Af utallige andre internationale eksperter kan eksempelvis nævnes Dr. Peter McCullough og Dr. Geert Vanden Bossche som i august 2023 kommenterede på de uhyggelige faktuelle tal omkring en signifikant overdødelighed blandt Corona vaccinerede unger mennesker der var døde i løbet af de første 8 måneder af 2023.
 
2023.08.20
The HighWire with Del Bigtree
KLIK på ovenstående Dr. Peter McCullough og Dr. Geert Vanden Bossche