The Great Awakening

 
 Plandemic 3: The Great Awakening
Måske lige nu verdens vigtigste dokumentarfilm!
 
Dokumentarfilm skaberen Mikki Willis som stod bag dokumentarfilmene Plandemic 1 og Plandemic 2: Indoctornation har den 3. juni 2023 sendt hans nye dokumentarfilm Plandemic 3: The Great Awakening i luften.

Plandemic 3: The Great Awakening bør såvel som hans 2 første dokumentarfilm ses af ALLE danske borgere, beslutningstagere og pressen.

Trods nyhedsbilledet i meget stor grad er fyldt med krigen i Ukraine og den stille men sikre afsløring af det gennem mange årtier lang UFO coverup, hjulpet godt på vej af diverse whistleblowers, er vi som borgere, beslutningstagere og presse alligevel NØDT til at at FASTHOLDE fokus på det der i ly af disse begivenheder er ved at ske lige foran næsen på os alle sammen.

Derfor - ikke "bare" - for vores egen skyld, men også vores børn og børnebørns skyld, er vi hver især som evnerne rækker er stærkt forpligtede til at stifte bekendtskab med sandheden uanset hvor smertefuld den end kan forekomme.

Det er i disse måneder, at WHO udtænker planerne for verdenshistoriens kommende største angreb mod vores gennem vores forfædres opnåede demokratiske frihedsværdier sker.
Dette vil ske under dække af, at WHO i fremtiden ønsker at få uindskrænket mulighed for - uden demokratisk inddragelse fra borgere og regeringer i de enkelte lande - at pålægge de enkelte nationale regeringer ekstremt drakoniske tiltag når den næste pandemi kommer "pludseligt".
 
Hele årsagen til dette så vi allerede udført under corona krisen som ikke havde sit afsæt som største del af befolkningerne troede, men derimod som skarpt illustreret gennem ovenstående 3 dokumentarfilm.