Dr. David Martin

2023.05.03
Det III internationale Covid topmøde
EU parlament Bruxelles - del 1
 KLIK på ovenstående Dr. David Martin
 
I hjertet af EU i Bruxelles den 3. maj 2023 fremkom Dr. David Martin som er grundlægger af M-CAM International som en af 37 personer med hans velunderbyggede videnskabelige dokumentation omkring penge og patent sporet i forhold til til den egentlige baggrund for Corona krisen.
 
Dette blev derfor efterfølgende offentliggjort på EU parlamentariker Cristian Terhes egen YouTube kanal den 9. maj 2023, hvorefter det igen blev fjernet af YouTube selv den 22. juni 2023 med henvisning til, citat:"Denne video er blevet fjernet, fordi den overtræder YouTubes retningslinjer for fællesskabet", citat slut.

Det ekstremt problematiske er, at ovenstående censur fra YouTubes side og dermed forhindring i at borgerne indenfor EU kan udøve deres ytringsfrihed, "blot" er EN handling overfor hundredetusinder, hvis ikke millioner af brugere verden sidn begyndelsen af den verdensomspændende Corona pandemi. Noget der som konsekvens har betydet, at stadigt flere og flere gamle YouTube brugere i al stilhed har taget konsekvensen af dette, ved at flytte deres indhold over på nye moderne videodelingssider så som Rumble, Odysee, Brighteon og Bitchute for blot at nævne nogle få.

Enhver der har stiftet bekendtskab med hvad bl.a. Dr. David Martin har gået frem med siden foråret 2020, kan ikke være i tvivl om YouTubes motiver som værende en del af den Google-ejede amerikanske tech-gigant Alphabet. Det er kort og godt fordi Google ikke vil have sandheden frem som har kostet europæiske skatteydere milliarder af euro og hundredtusindvis af menneskeliv.

Særligt er det værd at bemærke, at offentligheden siden 2021 har været bekendt med, at Google.org, har ydet økonomisk støtte til forskning og undersøgelser Google FUNDED virus research carried out by Wuhan-linked scientist Peter Daszak for over a decade, new report reveals, amid accusations Big Tech has silenced COVID lab leak theory udført af den enegelske zoolog og forsker Peter Daszak og hans New York-baserede EcoHealth Alliance siden 2010.
 
Så trods europæisk statsborgere indefor EU formelt lever i åbne liberale demokratier med muligheden for at at udøve basale frihedsrettighed til at ytre sig, bliver dette til trods alligevel på en meget effektiv måde forhindret af den amerikanske tech-gigant Alphabe i det Herrens år 2023.
 
Resultatet er slående, når man eksemplvis søger på ordene: International Covid Summit III EU Parliament på YouTube og ser hvor nærmest kemisk renset YouTube har sørget for at man IKKE kan se noget om denne helt legale demokratiske og videnskabelige konference afholdt i Bruxelles den 3. maj 2023.
 
Sådan ulovlig form for udført censur fra YouTubes side er naturligvis skandaløst i et europæisk demokrati i 2023, da dette her hverken er Kina eller Nordkorea.

Det der netop karakterisere et demokrati, modsat et autokrati/diktatur er retten til at diskutere og skrive hvad end det måtte være af store og små ting som det passer den enkelte borger bedst. Det skal hverken staten eller nogen selskaber bestemme over.

Ikke "bare" Corona narrativitet er vigtigt at få frem i lyset, men også hvordan det kan være, at borgerne indenfor EU åbenbart kun formelt, men ikke reelt lever i demokratier, siden man som EU borger bliver forhindret af YouTube i at dele noget fra en konference afholdt i intet mindre end EU regi om netop de demokratiske advarselslamper der står og blinker rødt efter Corona krisen.

Det er mildest talt DYBT barokt at være vidne til!

Hvad kom Dr. David Martin frem med i Bruxelles den 3. maj 2023:
 
* I 1965 blev den første Corona virus identificeret.

* I 1966 begyndte videnskabsmand at manipulere med denne virus gennem såkaldt Gain of Function Research. Lige siden har man forsket indgående i denne virus civilt og militært.

* I 1967 blev første forsøg på at lave en Corona vaccine udført uden held.

* Den 26. og 27. marts 2015 afholdte The National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine i Washington DC en workshop med ordlyden: Enabling Sustainable Capabilities Through Ongoing Public- and Private-Sector Partnerships (Muliggørelse af bæredygtige kapaciteter gennem løbende offentlige og private partnerskaber)
 
* Den 12. februar 2016 kom resultatet af denne workshop afholdt af National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine i form af en analyse med overskriften: Rapid Medical Countermeasure Response to Infectious Diseases: med undertitlen: Enabling Sustainable Capabilities Through Ongoing Public- and Private-Sector Partnerships.

* Af den samlede skriftlige rapport af workshoppen, var der i forhold til den efterfølgende pludselige Corona krise særligt EN ting at hæfte sig ved retroperspektivt, nemlig det som den britiske forsker Peter Daszak havde sagt ved workshoppen, citeret på side 73 i rapporten: "We need to increase public understanding of the need for MCMs such as a pan-influenza or pan-coronavirus vaccine. A key driver is the media, and the economics follow the hype. We need to use that hype to our advantage to get to the real issues. Investors will respond if they see profit at the end of process", citat slut.

* I 2019 blev Corona derfor fra USA via Wuhan en del af såkaldt accidental deliberate release (utilsigtet bevidst frigivelse) som førte til Corona pandemien i arbejdet med bl.a. at øge offentlighedens accept af vacciner uanset farligheden af disse når bare krisen er stor nok.

* På baggrund af de store mængder data der allerede findes og det voldsomt øget antal dødsfald man har set efter langt overvejende del af befolkningerne er blevet "vaccineret" med de eksperimentelle mRNA "vacciner" uge efter uge, vil - hvis nuværende situation fortsætter - betyde en ekstremt øget syge
lighed og dødelighed langt ind i fremtiden.
 
ALT ER VIDENSKABELIGT UNDERBYGGET AF HENHOLDSVIS PENGE OG PATENT SPOR!
 
Dr. David Martins fremlæggelse den 3. maj 2023 i EU er IKKE ny viden, men noget der i særlig grad har karakteriseret Dr. David Martins virke HELT fra begyndelsen af Corona krisen, hvor han  utrætteligt og overbevisende gennem årene igen og igen er fremkommet med tung skriftlig dokumentation. Særligt hans yderste overbevisende fremlæggelse den 9. juli 2021 Corona Investigative Committee. Dr David Martin (fuld transskription) med videnskabelig dokumentation i form af patent og penge spor overfor den verdenskendte tyske jurist og advokat Reiner Fuellmich som er stifter af ICIC.LAW – International Crime Investigative Committee er særdeles interessant og ikke mindst gruopvækkende.
 


 
 2021.07.09
Reiner Fuellmich - Corona Investigative Committee
KLIK på ovenstående Dr. David Martin.