Dr. Pierre Kory

2023.05.03
Det III internationale Covid topmøde
EU parlament Bruxelles - del 1
 KLIK på ovenstående Dr. Pierre Kory
 
"Vi har at gøre med konkret kriminalitet udført mod menneskeheden. Ivermectin er verdens mest gennemtestet medicin og er derfor sikkert, derudover fri for patent rettigheder hvorfor det også er meget billigt. Alligevel blev denne medicin friholdt at blive brugt, trods stor effektivitet. Noget der kun kunne lade sig gøre fordi det blev angrebet via systematisk svindel og korruption."
 
I forhold til anvendelsen af Ivermectin til effektiv og billig behandling af Corona, behøver man ikke tro på hvad Dr. Pierre Kory har sagt lige fra begyndelsen af Corona pandemien og naturligvis til stadighed siger. Nej - man kan blot se hvad den amerikanske myndighed der svare til den danske Sundhedsstyrelse kaldet FDA selv indrømmede i august 2023, nemlig at man "var kommet til" at fortie vitale oplysninger omkring hvor effektivt et lægemiddel Ivermectin rent faktisk er til behandling af ikke bare parasitter som præparatet oprindeligt var udviklet til, men også til EFFEKTIV og ikke mindst BILLIG behandling af Corona virus kaldet Covid-19.
 
Årsagen til dette er så smertefuldt, at det nærsten ikke er til at håndtere psykisk for almindelige anstændige hårdtarbejdende borgere der som udgangspunkt tror på, at det man får at vide af politikerne og sundhedsmyndighederne er sandt. Men nej - ulykkeligvis ikke - hvorfor man tørt må konstatere, at enten er politikerne blevet ført bag lyset grundet manglende medicinfaglige kompetencer, eller er de korrupte.
 
Virkeligheden er nemlig den, at ikke EN borger i hverken EU eller USA ville være blevet vaccineret med en af de dengang under Corona pandemien nødgodkendte eksperimentelle og derfor uafprøvede mNRA Corona vacciner, hvis der blot havde været en - siger og skrive EN - effektiv medicinsk behandling mod Corona virus (Covid-19) som tilfældet netop var/er for Ivermectin.
 
Derfor blev dette aldrende og derfor gennemprøvede yderste effektive medicinske præparat som til og med er billigt, fordi patentet er udløbet, bekæmpet med alle forhåndenværende midler fra den verdensomspændende biotech og medicinalindustri via pressen, og yderst skandaløst via købte læger og forskere der i stor stil fremkom med falske og løgnagtige påstande om Ivermectin.
 
Resultatet blev defor at skatteborgerne verden over, ikke fik sandheden om Ivermectin fortalt, hvorfor den i stedet blev fortiet, manipuleret og egentlig løjet om. Men som bekendt kan sandheden over tid aldrig holdes tilbage for evigt, hvorfor det nu vælter ud med hvilken forbrydelse verden rent faktisk har været udsat for. Alt sammen naturligvis dokumenteret til fulde utallige steder på internettet og bl.a. godt illustrere af nedenstående video fra The High Wire med amerikanske Del Bigtree.
 
2023.08.18
The High Wire Del Bigtree
KLIK på ovenstående Ivermectin is VERY effective against Covid-19